FAQ

Wat is Communicatie Intelligence?

Een online omgeving die gebruikers helpt om meer en betere communicatie-skills te leren, om zo hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. Gekozen is voor een thematische aanpak van onderwerpen, en een uitgebreide en heldere zoekstructuur. In Communicatie Intelligence vindt u over belangrijke communicatievraagstukken artikelen, onderzoek, tips en oplossingen, stappenplannen, praktijkcases, maar ook checklisten en voorbeeldbriefingen . De onderwerpen beslaan het hele (marketing- en) communicatiegebied, van interne communicatie tot lobby, van pr en reputatiemanagement tot contentmarketing, van merkenbeleid tot huisstijl, accountability, juridische vraagstukken, arbeidsmarktcommunicatie, maar ook persoonlijke vaardigheden.

Voor wie is Intelligence bedoeld?

De website is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren communicatieprofessionals, voor zowel docenten als studenten.

Wat krijg ik precies?

U krijgt toegang tot de besloten internetsite, en wekelijks ontvang u een e-mail met nieuwe artikelen, video’s tips en onderzoek over relevante marketingonderwerpen. In Communicatie Intelligence vindt u over alle belangrijke marketingvraagstukken tips, oplossingen, stappenplannen, praktijkcases, checklisten, rekenmodellen, voorbeeldbriefingen en andere tools.

Wat is er gebeurd met de Communicatiedesk?

Communicatie Intelligence is de nieuwe en verbeterde versie van de Communicatiedesk. Abonnees van de Communicatiedesk vinden er nog steeds relevante onderzoeken, achtergrondartikelen en cases. De site bevat vanaf nu nog meer (wetenschappelijk) onderzoek, how-to artikelen en casebeschrijvingen. Daarnaast hebben we de site een stuk gebruiksvriendelijker en toegankelijker gemaakt, en u ontvangt wekelijks een e-mailupdate met een overzicht van de meest recente artikelen.

Wat is de toegevoegde waarde van Communicatie Intelligence ten opzichte van Communicatieonline.nl?

Communicatieonline.nl biedt nieuws en duiding in de vorm van blogs en achtergronden. In Intelligence vindt u nog meer verdieping en vakinformatie. Heel veel onderzoeken en trends, nieuwe technieken uitgelegd in how-to artikelen, stappenplannen, abstracts uit communicatieboeken. Intelligence geeft geen beschouwingen, maar input voor uw dagelijkse werk.

Wat krijg ik als ik Communicatie Intelligence bestel en wat betaal ik daarvoor?

U krijgt toegang tot de besloten internetsite, ontvangt iedere week een e-mail met nieuwe artikelen, video’s tips en onderzoek over relevante marketingonderwerpen. Een abonnement kost 399 euro per jaar. Het bedrag is exclusief BTW en wordt jaarlijks gefactureerd. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie: 020-2251501

Kunnen meerdere mensen gebruikmaken van 1 abonnement?

Het abonnement en de bijhorende gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. We bieden bedrijfsabonnementen voor abonnees die meerdere exemplaren afnemen. Bel onze klantenservice voor meer informatie: 020-2251501 of mail: klantenservice@adformatie.nl

Wie maken Communicatie Intelligence?

De redactie verzamelt en redigeert actuele informatie en zorgt dat u continue over een totaal informatievoorziening beschikt. Communicatie Intelligence heeft daarnaast een redactie- en adviesraad, met daarin professionals uit het bedrijfsleven en de marketingwetenschap, die adviseren en de kwaliteit bewaken. En we werken samen met meerdere contentpartners, zoals opleidingen en universiteiten, adviesbureaus en bedrijven. Boekenauteurs leveren kennisblogs. De website wordt permanent geupdate en uitgebreid met nieuwe vraagstukken, tools, best practices en nieuwe cases.

Kan ik zelf een bijdrage leveren?

Dat kan zeker. Wij nodigen vakspecialisten uit om bij te dragen aan de content op dit platform. 1 van de doelen van Communicatie Intelligence is immers om praktische ervaringen en kennis te delen over issues en trends in communicatie. Ons motto: van communicatieprofessionals, voor communicatieprofessionals. U kun kiezen uit de volgende formats: kennisblog, presentatie (slideshare plus transscript), een video (ondersteund door een korte introductie) of een whitepaper. Voor meer informatie (bijvoorbeeld over de auteurshandleiding en de redactieformule) neem contact op met de redactie.

Ik mis een onderwerp op deze site

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk actuele en relevante onderwerpen op deze site terug te laten komen. Staat je onderwerp er toch niet tussen, of bent u op zoek naar aanvullende informatie? Laat het ons weten en wij zorgen dat deze content zo snel mogelijk wordt toegevoegd. Geef je suggestie hier door.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Bel dan naar onze klantenservice: 020-2251501, of mail: klantenservice@adformatie.nl.

Waarom werkt mijn inlogcode niet?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw code niet werkt. Er kan iets met uw abonnement zijn. Bel dan naar onze klantenservice: 020-2251501, of mail: klantenservice@adformatie.nl. Mail uw technische vragen naar intelligence@adfogroep.nl.

Mijn vraag staat er niet bij.

Staat uw vraag er niet bij? Stel ‘m dan per e-mail: intelligence@adfogroep.nl. We geven u zo snel mogelijk antwoord.