Over Communicatie Intelligence

De online Communicatie Intelligence Database duidt en presenteert elke dag de meest relevante, betrouwbare en actuele vakkennis voor communicatieprofessionals.

Need to know
De onafhankelijke redactie selecteert hierbij uitsluitend betrouwbare need-to-know informatie: (wetenschappelijk) onderzoek, relevante cijfers, how-to artikelen, checklists en actuele case studies. Zowel nationaal als internationaal.

De onderwerpen beslaan het gehele communicatiegebied: van reputatiemanagement tot contentmanagement, van merkenbeleid tot lobby, van lobby tot interne communicatie, van huisstijl tot arbeidsmarktcommunicatie. Maar ook vaardigheden en persoonlijke effectiviteit passeren de revue.

Concreet en praktisch
De Intelligence Database is onderdeel van het Adformatie-platform. Het verschil tussen de Intelligence Database en adformatie.nl : ‘Waar adformatie.nl vooral nieuws en duiding geeft, biedt de database snel toegang tot concrete vakkennis en praktische handvatten, als input voor uw dagelijks werk’.

Voor wie?
De database wordt gebruikt door zowel beginnende als ervaren professionals, docenten en studenten. Vrijwel alle HBO-opleidingen in Nederland maken al gebruik van de databases.

Uw aansluiting
Met uw aansluiting heeft u onbeperkt toegang tot de besloten internetsite met artikelen, onderzoeken, how to-artikelen, checklisten en briefings. Wekelijks ontvangt u een e-mail met de nieuwste artikelen, tips en onderzoek over actuele en relevante onderwerpen binnen uw vakgebied

Een individueel abonnement kost € 399,- per jaar. Nog slimmer: een registratie voor uw hele team! Uw bedrijf of organisaties wordt aangesloten met een pakket op maat zodat elke professional desgewenst toegang krijgt tot de vakkennis.